Wij helpen je met omscholing naar IT

Techgrounds is de ultieme IT-kweekvijver en biedt oriëntatie trainingen en opleidingen. We halen barrières weg, zodat iedereen in IT aan het werk kan!
Write your awesome label here.

Wij halen alle obstakels weg voor jouw omscholing naar IT

Start kosteloos

Begin met de gratis Guide, voordat je start aan je oriëntatieprogramma Pathways.

Zonder vooropleiding

We onderzoeken samen bij welke baan je werk- en denkniveau aansluiten.

Soft skills

We focussen ons op de interesses, talenten en vaardigheden die je al hebt.

Leren te leren

Ontwikkel een effectieve leermindset en strategieën voor succesvol leren.

Ontdek IT-tools

Maak kennis met de gangbare IT-tools zoals Jira, Github, Loom en Slack.

Levenslange toegang

Met continue vernieuwde video's van de nieuwste IT-banen, kun je altijd weer terecht op ons platform.

Bepaal hier waar jouw persoonlijke omscholingstraject start. 👇

Meer dan 6,455 IT-omscholers gingen je voor

“Alle websites van IT-opleidingen gaan er vanuit dat je snapt waar ze het over hebben. Na vier uur Guide met alle links en filmpjes snap ik eindelijk ook waar ze over hebben. Over twee weken begin ik met Pathways om écht mee te maken welk domein bij me past.”
hamza (45)
“Er is zoveel mogelijk in IT! Er is niets anders waarmee je in een maand tijd de hele IT-markt doorgaat. Met Pathways komen bijna alle mogelijkheden en domeinen aan bod.”
MARTINE (37)
“Het oriëntatietraject van Pathways duurt vier weken. Tijdens het traject leer je over de verschillende facetten van IT, maar ook of deze branche bij jouw kennis en kunde past. Zo werd er goed gekeken naar mijn eigenschappen en vaardigheden.”
LOIS (31)

Wat krijg je er voor terug?

  • Videos
  • Loopbaanplannen
  • Opdrachten
  • Certificaten

€ 350

35 webinars
60 uur content
25 praktijkopdrachten

Gratis Guide

Eerst even proeven? Start dat met de Guide die je overzichtelijk langs alle tien IT-domeinen en beroepen navigeert.

Wie helpen je oriënteren?

Christianne Wouters
Oriëntatie Coach
Na een jaar zwerven door Europa ontdekte Christianne via Pathways de arbeidsmarkt en de uitdagingen van een nieuwe carrièrestap. Zij wil graag de kwaliteiten van mensen ontdekken om ze te laten ontdekken dat je al heel veel meeneemt naar een baan in IT.
Bianca Janson
Oriëntatie Coach
Bianca is zelf via Techgrounds omgeschoold van wiskundedocent tot uiteindelijk oriëntatie coach en weet als geen ander hoe het is om in de schoenen te staan van een omscholer.
Ruben Nieuwenhuis
Carrière Coach
Ruben heeft een encyclopedische kennis van de IT-arbeidsmarkt en een indrukwekkend netwerk. Bovendien heeft hij een empathisch hart voor zijn medemens. Hierdoor is hij als geen ander in staat om inzicht te krijgen in de vaardigheden, capaciteiten en mogelijkheden van omscholers.

Techgrounds kijkt anders naar talent

"Er zijn 50.000 vacatures in de IT en die hoeveelheid blijft alleen maar stijgen, terwijl er veel te weinig jonge IT’ers afstuderen. Tegelijk hebben velen in corona-tijd ontdekt dat ze een andere carrière zouden willen. Een tekort aan IT’ers is niet nodig, als we anders kijken naar talent. Bij talentkweekvijver Techgrounds kijken we naar wat iemand kan en halen we obstakels weg, waardoor onvermoed toptalent de IT weet te vinden."
Saskia Verstege, Managing Director Techgrounds
Write your awesome label here.

Een kleine investering voor een grote carrièreswitch.

Frequently asked questions

Is het 100% online?

Ja, dus je kunt off screen de kat aaien!

Is er een goede geld-terug-garantie?

Ja, er is dus geen risico. Als je voor de 3e dag stopt omdat je het niet nuttig of te ingewikkeld vindt, is het gratis.

Als ik een bepaalde module niet leuk vind, moet ik die dan toch doen?

Niets is verplicht. Het gaat om jouw carrière en je kunt zelf prima inschatten wat je belangrijk vindt en wat niet. Maarrrrr… Het kan ook geen kwaad om toch deel te nemen, ook al denk je van tevoren dat je er niets aan gaat vinden. Er zijn altijd nieuwe inzichten en elke module heeft ook betrekking op een ander aspect van IT, dus je zult altijd iets leren. Plus je doet toch al mee met Pathways, dan kun je er net zo goed even helemaal induiken en je T-shape een stukje verbreden.

Is Pathways écht onafhankelijk?

Pathways is echt 100% objectief. Iedere externe IT-opleider is uitgenodigd om Pathways deelnemers over hun opleiding te komen vertellen. Techgrounds wil de tekorten in de arbeidsmarkt oplossen, maar we kunnen écht geen 50.000 mensen opleiden. 90% van de Pathwaysdeelnemers stroomt door naar opleidingen van andere opleiders. We bieden ook maar 4 opleidingen aan die amper ergens anders werden aangeboden, terwijl daar juist wel de grootste tekorten in werknemers in zijn.
Dus ja. Je zou eens naar een personeelsdag moeten komen. Techgrounders zijn een stelletje blije idealisten, die oprecht staan te juichen als er weer een nieuwe cohort is geslaagd en aan het werk gaat. 
Gemaakt met